Geen producten (0)
Geen producten (0)
Statiegeld / Pfand / Deposit
Hoegaarden Wit Perfect Draft Vaatje 6 liter
 

Hoegaarden Wit Perfect Draft Vaatje 6 liter

€ 23,25 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 11825 ex
Bruto gewicht 8,60 Kg
Omschrijving

Hoegaarden Wit vaatje voor de Perfect Draft. Het origineel Belgische Witbier. Vat inhoud 6 liter. Vaatje voorkoelen in de koelkast! 

 

De genoemde prijs is zonder statiegeld / Der Preis ist ohne Pfand / The price is without deposit!!

Wanneer wij uw bestelling moeten versturen, selecteer dan "inclusief statiegeld"

Wenn wir Ihre Bestellung abschicken sollen, wählen Sie dann "mit Pfand"

When we have to ship your order, then select "with deposit"Hoegaarden 
Het dorp Hoegaarden (in België) ontstond meer dan 1000 jaar geleden aan de samenloop van de Nermbeek en de Grote Gete. Van de Begarden monniken die zich in de late Middeleeuwen in de streek vestigden, leerden de plaatselijke boeren de kneepjes van het brouwersvak. Zij beschikten over zuiver water en vruchtbaar land en begonnen steeds vaker van hun graanoogst bier te brouwen. De Hoegaardiers gaven hun kennis door van vader op zoon. Eind vorige eeuw telde het dorp maar liefst 35 brouwerijen op tweeduizend inwoners. Door de opkomst van de pilseners raakten de traditionele Hoegaardse bieren in verdrukking: in 1957 sloot de laatste witbierbrouwerij haar deuren. Maar in 1966 begonnen een paar Hoegaardiers opnieuw hun geliefde witbier te brouwen. In Hoegaarden proef je dan ook de sfeer van een rijk bierverleden. 
Hoegaarden Wit 
Bij witbier wordt tijdens het brouwen naast gerstemout ook tarwe gebruikt. Met name aan deze tarwe ontleent Hoegaarden Wit zijn "bleke" uiterlijk. Hoegaarden Wit wordt niet gefilterd waardoor het bier een natuurlijke troebeling krijgt en nog levende gist bevat. Hoegaarden Wit wordt nog gearomatiseerd met koriander en sinaasappelschillen die het bier een aangenaam fruitig en dorstlessend karakter geven. Met een alcoholgehalte van 5% is Hoegaarden Wit een echte doordrinker. Hoegaarden Wit wordt zowel afgevuld in 30 cl. en 75 cl. flessen als in 20 L en 50 L fusten. Serveer Hoegaarden Wit in het originele zeshoekige glas om de juiste sfeerbeleving aan uw klant mee te geven.

Reacties
Facebook Googleplus Twitter Pinterest Linkedin