Geen producten (0)

Heineken stopt met beertenders

Heineken stopt met beertenders

Bron: tekst Heineken beertender site

"Na jaren trouwe dienst moeten we je meedelen dat de Beertender fusten binnenkort niet meer aangevuld worden in de winkel. Krups is sinds oktober 2012 gestopt met het produceren van de BeerTender. Sinds die tijd is de vraag naar de BeerTender fusten zo sterk afgenomen dat wij ervoor hebben gekozen om de fusten niet meer uit te leveren. De Beertender fusten zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt. Natuurlijk willen we je graag een alternatief bieden, daarom krijgen Beertender-gebruikers nu € 75 korting op de nieuwe thuistap van Heineken: THE SUB. Daarmee haal je THE SUB nu al in huis vanaf € 74! Via de nieuwsbrief hebben we een persoonlijke kortingscode gestuurd die je bij het afrekenen kunt invullen. Niet gekregen? Vul dan het contactformulier in.

Ben jij klaar voor de nieuwe thuistap van Heineken? Ga dan snel naar THE-SUB.com en claim je korting!     NAAR THE-SUB.COM

1 Reactie

Aad Wesdorp
23 mei 2017 om 17:36
1
Ik vind dat een slechte zaak, we kunnen dus onze beertender naar het stort brengen. slechte reclame voor dit merk. Een volgende thuis-tap zal zeker geen Heineken-tap worden.

Reageer

Annuleren
Facebook Googleplus Twitter Pinterest Linkedin